Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Steve Vai | Oslo

16 juni, 2022 @ 18:30 - 23:00

550NOK

Steve Vai er en virtuos gitarist, komponist og produsent. Mange anser ham som en av de beste gitaristene noensinne. Steve Vai har vært aktiv i bransjen i over 40 år og har solgt over 15 millioner plater og vunnet tre Grammy Awards. I tillegg til dette har han også samarbeidet og spilt inn musikk med legender som Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake og mange flere.

Vai har turnert verden rundt og hatt ulike live-prosjekter i mellomtiden. Et av prosjektene han har vært involvert i er ‘G3’ organisert av gitaristen Joe Satriani. Året Steve Vai deltok i turneen spilte han sammen med legendene Joe Satriani, John Petrucci, Eric Johnson, Yngwie Malmsteen og Steve Lukather. Senere startet Steve Vai sin egen supergruppe kalt ‘Generation Axe’ i 2016.

Gruppen besto av medlemmer som Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt og Tosin Abasi. De turnerte sammen flere ganger i Nord-Amerika og Asia og ga ut et livealbum.

Steve Vai er en multi-tasker og han bestemte seg for å skrive en bok også. Dette var noe Steve alltid ønsket å gjøre da han elsker musikkteori. ‘Vaideology: Basic Music Theory for Guitar Players’ er en håndbok som hjelper både nybegynnere og avanserte gitarister med å lære og få oversikt over musikkteori.

Sist han ga ut et album var for seks år siden, men den 28. januar 2022 ga Steve ut sitt banebrytende studioalbum ‘Inviolate’ via Favored Nations/Mascot Lable Group.

I juni får vi endelig høre albumet live.

Detaljer

Dato:
16 juni, 2022
Tid
18:30 - 23:00
Kostnad:
550NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/705178847145102

Billetter

Kjøpe billetter

Sted

Rockefeller
Badstugata 2
Oslo, 0183 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://www.rockefeller.no/