Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sommerstemning Lillestrøm (med The Beach Boys + UB40)

18 juni @ 08:00 - 17:00

795NOK

The Beach Boys har laget musikk i mer enn et halvt århundre, og de er uten sidestykke i amerikansk musikkhistorie. The Beach Boys har blitt synonymt med livsstilen i California, og de har blitt et ekte amerikansk ikon for fans over hele verden.
18. juni 2022 opptrer de på Sommerstemning Lillestrøm som eneste konsert i Norge med sin turné Sixty Years Of The Sounds Of Summer.

Siden bandets medgründer, sanger og hovedskribent Mike Love skrev teksten til bandets første hit «Surfin ‘» (1961), så har mange av deres hits blitt evige ledemotiver for amerikansk ungdom: «Surfin’ USA«, «Surfer Girl«,» «Fun, Fun, Fun«, «I Get Around«, «California Girls«, «Help Me Rhonda«, «Barbara Ann«, «Good Vibrations«, «Wouldn’t It Be Nice«, «Rock and Roll Music» og «Kokomo» er bare noen av dem.

The Beach Boys har solgt over 100 millioner plater over hele verden og de har mottatt 33 gull- og platinaplater. I 2001 mottok de en Lifetime Achievement Award på den amerikanske Grammy-gallaen og de er medlemmer av The Rock And Roll Hall Of Fame.

Med mer enn fem tiår med turnéer, så har The Beach Boys fremført flere konserter enn noe annet stort rockeband i historien.

Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys, samlealbumet med 30 av bandets største hits, har solgt mer enn tre millioner eksemplarer i USA og har dermed oppnådd trippel platinastatus.

The Beach Boys ledes av Mike Love, som sammen med mangeårige bandmedlem Bruce Johnston, den musikalske lederen Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher og Randy Leago viderefører bandets tradisjoner.
Brian Wilson, Al Jardine og David Marks vil ikke opptre på denne konserten.

 

UB40 er et av verdens mest suksessrike reggaeband og de har solgt over 100 millioner album. Musikken deres har vært på Englands hitlister sammenlagt i over 11 år.

De har blitt nominert til Grammy Awards i kategorien «Best Reggae Album» fire ganger og har også blitt nominert til Brit Awards for «Best British Group».

Navnet UB40 er tatt for arbeidsformidlingens skjemanummer i England da gruppen tidligere tilhørte arbeiderklassen.

Historien om UB40 kan nesten sees på som et eventyr der de unge guttene fra Birminghams arbeiderklasse møttes på barer og klubber rundt Moseley og var tvunget til å måtte overleve for mindre enn 8 pund i uken.

En dag bestemte vennegjengen seg for å danne et band, dette var året 1978.

De slo gjennom og ble verdenskjente musikere og resten er historie.

Detaljer

Dato:
18 juni
Tid
08:00 - 17:00
Kostnad:
795NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/480676440067715

Arrangør

TADC Norway

Sted

NOVA Spektrum
Messeveien 8
Lillestrøm, 2004 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://www.novaspektrum.no/en/home/