Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Simply Red + Lisa Stansfield + Natalie Imbruglia | Lillestrøm

20 august, 2022 @ 16:00 - 22:00

845NOK

Simply Red

Simply Red ble grunnlagt i Manchester, og debuterte i 1985 med albumet Picture Book og har siden den gang oppnådd stor suksess med singler som Holding back the years og If you don’t know me by now, som begge har nådd nummer én på den Amerikanske Billboard Hot 100 lista.
I september 1991 ble albumet Stars som ble en verdensomspennende suksess gitt ut, og ble det mest solgte albumet i Storbritannia i både 1991 og 1992.

Under Brit Award i 1992 og 1993 mottok Simply Red prisen for beste britiske gruppe, og i 1987 mottok de tre Grammy Awards-nominasjoner.

Siden den gang har bandet, ledet av sangeren Mick Hucknall, solgt over 50 millioner album.

Dette er Simply Reds første konsert i Norge på 30 år.

 

Lisa Stansfield

Lisa Stansfield har jobbet hardt for å etablere England som et velfortjent hjem for disko og house, soul og R&B, som et levende alternativ til USA.
Hvis du ser på hvordan de siste tre tiårene har vært i disse sjangrene i England, så er det Lisa og artisten Sade som har vært mest hardtarbeidende på dette området, og vi skylder dem i dag en stor takk for det.

Da vi først så Lisa som artist, var hun med i sangkonkurransen «Search for a Star» på 80-tallet.
Etter noen tv-opptredener og enkeltutgivelser, så startet Stansfield opp Blue Zone sammen med Andy Morris og Ian Devaney.
Deres enorme hit ‘Big Thing’ kom ut i 1988 og den tok helt av, noe som ledet til at Lisa gjestet den elektroniske danseduoen Coldcuts på singelen ‘People Hold On’.
Singelen ble nummer 11 på den britiske hitlisten og topp 10 på den amerikanske dancelisten.
Nå var fokuset utelukkende på Lisa Stansfield og resten er historie.

Siden gjennombruddet, som hun kaller «en kombinasjon av besluttsomhet og flaks», har Lisa solgt over 20 millioner plater og utviklet en unik stil i soul, R & B og Brit-house.
Om man ser på hennes vellykkede karriere, så ser man at hun ikke er klar til å legge opp på lenge.

Lisa har et kjært minne om da hun var i en bar i Sunset L.A. Hun snakket med en ung mann som var full av liv. Han hadde spurt hva hun jobbet med, og hun svarte at hun var sanger fra England.
Den unge gutten svarte : «Å, jeg elsker britisk musikk, spesielt Lisa Stansfield, hun er min favoritt!».
Da Lisa fortalte ham hvem hun var, svarte fyren: «Jeg kan ikke tro det, du har gjort hele uken min!». Stansfield sier hun er så glad for at musikken hennes har rørt ved så mange mennesker. Og forhåpentligvis vil hun fortsette å gjøre det, i kanskje 30 år til?

Detaljer

Dato:
20 august, 2022
Tid
16:00 - 22:00
Kostnad:
845NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/923228721695068

Arrangør

TADC Norway

Billetter

Kjøpe billetter

Sted

NOVA Spektrum
Messeveien 8
Lillestrøm, 2004 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://www.novaspektrum.no/en/home/