Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Soilwork + Kataklysm + Wilderun | Oslo

1 april, 2023 @ 19:00 - 23:00

395NOK
Soilwork
Helsingborg-bandet Soilwork har gjort stor suksess over hele verden, ikke minst i USA, med sin melodiøse death metal. Bandet ble opprettet i 1995 av Björn Strid og Peter Wichers, men først under navnet Inferior Breed. Navnet ble endret et år senere til Soilwork og i forbindelse med navneendringen ble lydbildet deres mer melodiøst.
Debutalbumet «Steelbath Suicide» kom i 1998 og de dro på turné sammen med band som Darkane, Naglfar og Krisiun. Med den tredje plata «A Predator’s Portrait» (2013) ble Soilwork et av bandene som frontet den melodiske death metal-scenen sammen med andre band som In Flames. Albumet «Stabbing the Drama» (2005) ble deres sjette utgivelse og ga Soilwork kommersiell suksess i USA. Platen endte på nummer 12 og 21 på Billboards Heatseeker-diagram og Independent-albumdiagram.
Tidligere i år ga Soilwork ut sitt tolvte album «Surrender» som representerer bandets utvikling og deres nåværende fase i livet.
Kataklysm
Det kanadiske bandet Kataklysm ble dannet i 1992 i Montreal og i ekstremmetallsjangeren regnes de som et av hovedbandene i den kanadiske musikkeksporten.
Med fullengderen «Waiting For The End To Come» utgitt i 2013, oppnådde Kataklysm verdensomspennende suksess, og spilte i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Australia, Asia og ble et av de første kanadiske bandene noensinne som spilte i Sør-Afrika. Samme år vant Katalysm en pris i kategorien «Årets metalband» i de berømte Canadian Independent Awards og tett etter, så ble de nominert i kategorien «Beste metall/hardrockalbum» i den prestisjetunge Juno Awards (den kanadiske Grammy Awards). Juno Awards-prisen kom imidlertid året etter i kategorien «Årets Heavy Metal Album» med plata «Of Ghosts and Gods».
Deres siste studioalbum «Unconquered» ble gitt ut 25. september 2022.
Support: Wilderun
Aldersgrense 18 år
Med forbehold om mulige endringer.

Detaljer

Dato:
1 april, 2023
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
395NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/854076678942068

Arrangør

TADC Norway

Billetter

Kjøpe billetter

Sted

Vulkan Arena
Vulkan 26
Oslo, 0175 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://vulkanarena.no/