Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Oslo Rock Out 2022

16 desember @ 19:00 - 17 desember @ 23:00

450NOK

For første gang noensinne er det duket for innendørsfestivalen Oslo Rock Out 16. – 17. desember på Vulkan Arena.

På scenen får vi se den legendariske glamrockeren Michael Monroe, The Cruel Intentions, Chaze Kane og flere band som blir annonsert etterhvert.

 

Michael Monroe

Michael Monroe har hatt en lang karriere innen glamrock. Han slo gjennom med Hanoi Rocks med debutalbumet «Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks» helt tilbake i 1981.

Deretter ga de ut en lang rekke legendariske album i løpet av 80-tallet før de la opp. Da hadde de gjort stort inntrykk og inspirert band som Mötley Crüe og Poison.

Monroe lanserte en solokarriere som vant ham fans over hele verden. På begynnelsen av 2000-tallet ble Hanoi Rocks gjenforent, men Michael Monroe har alltid holdt solokarrieren i gang.

 

The Cruel Intentions

Bandet ble stiftet i 2015 av Mats Wernerson, Lizzy DeVine, Kristian Solhaug og Eiliv Sagrusten som nå er erstattet av Robin Nilsson på trommer.

DeVine bodde i flere år i Los Angeles hvor han var sanger og låtskriver for Vains of Jenna.

Teknisk sett leker The Cruel Intentions med estetikken til band som Guns ‘N Roses og Mötley Crue.

Sangene har et raskt tempo, er humoristiske og noen ganger treffer de skikkelig.

The Cruel Intentions fører den gode gamle rock’n’roll-arven videre til dagens ungdom.

 

Chez Kane

Chez Kanes solo-debutalbum ble gitt ut i 2021 og er produsert av Danny Rexon fra Crazy Lixxx. Han tok kontakt med sangerinnen da han følte at det manglet en kvinnelig soloartist i den melodiske rockesjangeren. Dette var imidlertid ikke Kanes første plate, men i flere tiår har hun frontet bandet Kane’d som hun har med sine søstre.

Hvis en åttitalls AOR-hardrocksvibe med sterk kvinnelig vokal høres ut som en god idé for en herlig musikkopplevelse, så er musikken til Chez Kane akkurat det du trenger.

 

Eclipse

Med over 100 000 solgte album, 30 millioner+ streams og et hundretalls konserter på fire kontinenter er Eclipse et av de mest fremgangsrike svenske bandene. De har overgått seg selv for hver utgivelse – og bandets siste album «Wired» kom i 2021. Etter opptredener på en rekke store festivaler rundt om i verden, samt konserter med band som Aerosmith og Scorpions, så ser vi frem til at Eclipse kommer tilbake til Oslo på sin første konsert etter pandmien siden 2020!

– Det handler ikke om flaks og heller ikke om talent. Det handler om hardt arbeid og om å elske det du gjør! Vi gjør store ting sammen med et publikum som forstår oss. Vi ser virkelig frem til å møte gamle og nye fans igjen, sier vokalist og frontmann Erik Mårtensson.

 

Crazy Lixx

Det svenske hardrockbandet Crazy Lixx bærer Rock’n’Roll-fakkelen med stolthet og har siden debutalbumet «Loud Minority» (2007) fengslet publikum med sin unike 80-tallshardrock.

Crazy Lixx er et av de siste bandene fra «The New Wave of Swedish Sleaze» og pionerer i den svenske hardrockscenen med all rett. Med over et tiår med erfaring og en stabil line-up, har bandet syv fullengdere under beltet som «New Religion (2010), «Ruff Justice» (2017) og et live-album «Sounds Of The LIVE Minority» (2016).

Detaljer

Start:
16 desember @ 19:00
Slutt:
17 desember @ 23:00
Kostnad:
450NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1765823887114148

Sted

Vulkan Arena
Vulkan 26
Oslo, 0175 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://vulkanarena.no/