Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Midnight Danger + Arcis | Oslo

29 september @ 19:00 - 23:00

325NOK

Midnight Danger er et synthwave-band fra Stockholm som ble grunnlagt av produsent og gitarist Chris Young sent i 2015. Midnight Danger er inspirert av synthmusikk, 80-tallsmetall og klassisk skrekkfilm, en nostalgisk lydsporopplevelse full av synthesizer- og gitarriff. I tillegg til kraftfull musikk med retrovibber, så byr Midnight Danger også på et synkronisert lysshow med spektakulære lysarmaturer og rekvisitter, som får publikum til å oppleve en teatralsk skrekkfilmopplevelse.

Debutalbumet «Malignant Force» ble gitt ut i januar 2018 via NRW Records og har nådd over 3,6 millioner streams på Spotify til dags dato. Bandets siste album «Nights at Lake Milsen» ble sluppet 26. november 2021 og er et ambisiøst verk med 4 generasjoner kjente rock- og metalmusikere. Gitaristene Kane Roberts (Alice Cooper), Rafael Bittencourt (Angra), Martin Sweet (Crashdïet) og Sonia Anubis (Crypta) samarbeider på albumet sammen med sangeren Danny Rexon (Crazy Lixx) og den australske saksofonisten Max Cruise.

Til låtene «Endless Nightmare» og «To the Shadows and Back» fra albumet «Chapter 2: Endless Nightmare» ble det laget to musikkvideoer hvor du får se Scary Dee på trommer. Denne vandøde karakteren blirl også med Midnight Danger på turneen. Forbered deg på skrekk, tung musikk og en spennende konsertopplevelse når Midnight Danger spiller live.

 

Arcis er et norsk synthwave-prosjekt grunnlagt av Marius Christian Rolfsen i 2013. Musikken hans er påvirket av mange forskjellige musikkstiler som metal, electronica, mainstream og independet rock.

 

Åldergräns 18år

Detaljer

Dato:
29 september
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
325NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/550938903403698

Arrangør

TADC Norway

Billetter

Kjøpe billetter

Sted

Krøsset
Maridalsveien 3
Oslo, Norge 0178 Sverige
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://vulkanarena.no/scener/krosset/