Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

50 Cent + KingSkurkOne | Oslo

21 juni, 2022 @ 18:00 - 23:00

790NOK

Ingen kan ha gått glipp av da 50 Cent besøkte årets Super Bowl Halftime Show da han spilte sin store hit ‘In Da Club’.

Showet ble rangert som det fjerde beste Super Bowl Halftime Show gjennom tidene og artister som Dr. Dre, Snoop Dog, Eminem, Mary J. Blige og Kendrick Lamar deltok også i showet.

50 Cent, hvis egentlige navn er Curtis James Jackson III, er en prisvinnende rapper, gründer, skuespiller og produsent fra Queens, New York. Han er kjent som en av de mest talentfulle og produktive artistene i sin tid.

Grammy-vinneren 50 Cent brøt igjennom stort da han ga ut sitt rekordslående debutalbum ‘Get Rich or Die Tryin’ og har siden solgt mer enn 30 millioner album over hele verden og har blitt tildelt utallige prestisjetunge priser.

Men Jackson har ikke alltid hatt det lett. I løpet av sine yngre dager måtte han tåle mange hindringer som formet ham til den artisten han er i dag. Etter å ha mislykkes med å oppnå suksess med musikken sin på slutten av 90-tallet, snudde det hele og han ble signert av selveste Slim Shady, Eminem.

Eminem hadde erklært sin beundring for Jackson i et radioprogram, og han var ikke den eneste som så rapperens potensial. Et bud begynte på Jackson som Eminem vant, og han signerte 50 Cent med en syv-sifret kontrakt i 2002.

Til tross for suksessen glemte 50 Cent aldri hvor han kom fra. Han hjalp også gjengen sin G-Unit med å bli en suksessrik franchise, laget platinaselgende soloalbum for gruppemedlemmene og han ordnet lukrative avtaler for merkevaren med mer. Alt for at G-Unit skulle bli store.

Hans første fall kom da han lurte døden kort tid etter utgivelsen av ‘How to Rob’ hvor han ble knivstukket i Hit Factory-studioet på Manhattan. Kort tid etter skjedde hans mest omtalte hendelse. Den 24. mai 2000, rett før plateselskapet Columbia skulle gi ut ‘Power of the Dollar’, ble 50 Cent utsatt for et mordforsøk. Han ble skutt ni ganger med en 9 mm pistol mens han satt i passasjersetet i en bil. Det ene skuddet gikk gjennom kinnet og det andre gjennom hånden. Han fikk også syv andre skudd i bena og lårene og til tross for dette overlevde han så vidt.

I dag har Curtis James Jackson III klart å bygge seg en megakarriere som musiker, skuespiller, produsent, forretningsmann med mer. Han er anerkjent for sin innflytelse på hiphop-industrien, har blitt rangert som den tredje beste rapperen (like etter Eminem og Nelly) av Billboard og har også fått sin egen stjerne på The Hollywood Walk of Fame.

 

KingSkurkOne

KingSkurkOne satt farge på hovedstaden lenge før han entret den norske rapscenen på tampen av 2015. Og med spraykanner byttet ut med en helt unik flow og fortellerstemme har han fortsatt med å sette sitt tydelige avtrykk. De fleste kjenner kanskje KingSkurkOne fra den kommersielle monsterhiten Bængshot (2017) eller platina-sertifiserte Lil Homie (2018), men det som kjennetegner ham best er hans distinkte rappestil og en helt enorm produktivitet og allsidighet.

KingSkurkOne er tett på undergrunnen, men komfortabel med at han er en av en håndfull norske rappere med mainstream suksess; sertifiserte hits, fete festivalgigs og fulle hus på spillesteder som for eksempel Rockefeller i Oslo og Samfunnet i Trondheim.

Albumet “ Raps, Tags og Traplægs “ ble kåret til en av de beste norske album av alle sjangre i Klassekampen av 2021 utgivelser og har blitt rost av kritikere.

Detaljer

Dato:
21 juni, 2022
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
790NOK
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/477532224103158

Billetter

Kjøpe billetter

Sted

Telenor Arena
Widerøeveien 1
Oslo, 1360 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://telenorarena.no/